Euro6trucks stelt uw wensen centraal

Euro6trucks.eu is een label van de Kleyn Group B.V., dé organisatie die al sinds 1919 wereldwijd handelt in gebruikte voertuigen en zich in deze tijd ruimschoots bewezen heeft in kennis, kunde en kwaliteit. De Kleyn Group, bestelbus.nl, en truckparts1919.com hebben gezamenlijk duizenden scherp geprijsde Europese trucks, trailers, vans en truck parts in het assortiment.

De missie van Euro6trucks.eu luidt: ‘Wereldwijd het grootste onafhankelijke distributienetwerk te zijn en te blijven in de handel van gebruikte bedrijfsvoertuigen.’ De visie van Euro6trucks.eu klinkt als volgt: ‘Fatsoenlijk en respectvol omgaan met het milieu, onze medewerkers en andere stakeholders die bij de activiteiten binnen Euro6trucks.eu betrokken zijn.’

Euro6trucks.eu is ontstaan vanuit de behoefte aan duurzamere, schonere en milieuvriendelijkere trucks. Wet- en regelgeving worden voortdurend aangepast en de overheid eist steeds schonere trucks om de milieudoelstellingen te behalen. Met Euro6trucks.eu wil de Kleyn Group B.V. aan deze wensen voldoen.

UW TRUCK, ONZE PASSIE!

euro6trucks.eu

shnav-mob

euro6trucks.eu